Focus is wat de klok slaat

Dat F-woord… focus … heeft mij jarenlang op het verkeerde been gezet. Of eigenlijk heb ik dat natuurlijk zelf laten gebeuren… Nu, aan het begin van een nieuw jaar, heb ik het door: focus is fijn. Focus is makkelijk, focus is wat de klok slaat voor mij dit jaar.

Ik wil namelijk van dit jaar mijn beste jaar ooit maken. Focus is daarbij mijn beste vriendje. Tot dat inzicht ben ik gekomen toen ik tijd en rust nam eind december om stil te staan bij wat ik in 2016 heb gedaan. De belangrijkste focus voor mij is nu het schrijven van mijn boek.

focusIk wil een boek schrijven dat jou ongelooflijk gaat helpen om te bloggen voor je bedrijf. Dat bloggen een marketingsysteem wordt dat voor jou werkt en waarmee je van lezers klanten maakt en van klanten jouw ambassadeurs.

Als er iets is wat ik in ruim 14 jaar ondernemen heb geleerd is dat ik alleen mijn klanten gelukkig kan maken als ik een team heb dat mij ondersteunt en als ik gesprek blijf met in mijn lezers, klanten en fans.

Want ja, ik kan wel tien boeken schrijven. En wie weet ga ik dat ook wel doen, maar zelfs dan is er eerst dat ene boek. Dus ik wil graag weten wat jij zo graag in dat boek wil zien? Wat gaat jou het beste helpen? Wat is er nodig in dat boek dat jij zegt, ja, dat boek wil ik hebben?

Onderwerpen die mij zinvol lijken zijn blogonderwerpen, reacties krijgen en modereren, delen via sociale media, het schrijven van blogartikelen, het in kaart brengen van je ideale lezers, het systematiseren van onderdelen van het bloggen, bewuste keuzes maken voor het doel van je blog, je blog als marketingmiddel, het schrijven van je call to action, het kiezen van gave titels, de opbouw van een goed leesbaar blogartikel… Maar hier missen ongetwijfeld nog dingen die jij graag wil weten.

Dus, ik begin dit blogjaar met een hulpvraag.
Wil jij mij helpen om van mijn blogboek een superboek te maken?
Vertel me dan in jouw reactie WAT er volgens jou NIET mag missen in dit boek! Ik ben je heel dankbaar voor jouw hulp, en ik zal je zeker ook op de hoogte houden van het schrijfproces van mijn boek!

 

Uitnodiging voor mijn implementatiesessie in Ermelo

Wil jij graag boeiende blogs schrijven met het BlogRecept waarmee je altijd op een interessante manier voor jouw doelgroep schrijft ? En zou je ook in 15 minuten 20 nieuwe onderwerpen willen voor jouw blog? Dan nodig ik je van harte uit in het BlogCafé – dit is een gratis implementatiesessie voor ondernemers die willen bloggen met impact. Klik om je direct aan te melden op deze link: https://saskiavanderiet.nl/blogcafe/

Leave your Legacy
Saskia

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *