BoekenDit boek onthult hoe je de schrijver in jezelf ontdekt.

Het is een boek voor de creatieve ondernemer met een heldere visie. 

Laat je niet wijsmaken dat je teksten foutloos moeten zijn. Jouw verhaal is wat ertoe doet! Een boek schrijven is de meest duurzame manier om door te geven waar jij je een leven lang in hebt bekwaamd en anderen naarstig naar op zoek zijn.

In begrijpelijke taal vind je hier het gereedschap en de oefeningen om je kennis om te zetten in aantrekkelijke teksten voor je boek. Het opent voor jou de deuren waarvan je dacht dat ze voor altijd dicht zouden blijven!Dit boek geeft je de structuur die voor je werkt.

Dit is een boek voor ondernemers. Voor beelddenkers in het bijzonder. Wie zegt dat jij niet gestructureerd kunt werken? Dat het schrijven van een boek heel veel Moeite Energie Stress en Tijd kost? Met dit boek ervaar je hoe je het fundament legt dat de weg vrijmaakt voor soepel schrijven. Hoe je jouw boek aantrekkelijk schrijft voor je lezers. Met structuur als stevige ondergrond.

Het is een boek dat je de handvatten  geeft voor het bouwen van het fundament van je boek. In begrijpelijke en taal vind je hier de elementen, structuur, volgorde en de oefeningen om je kennis om te zetten in een aantrekkelijk boek. Het boek dat mensen willen lezen. Omdat het antwoord geeft op de vragen die hen bezighouden.