Wat ondernemers zeggen

Dit is wat ondernemers zeggen:

Respect voor de auteur en de lezers

Je bent een kei in tekst, taal en redigeren, Saskia. Wat jou extra bijzonder maakt, is je gevoel voor nuance en spiritualiteit. Ik vertel iedereen hoe goed jij bent in je vak en met hoeveel respect je werkt, voor de auteur en voor de lezers.

Giovanca Hooi
Jouw Oplaadpunt

De kans om regelmaat in het schrijfproces te houden.

Saskia biedt naast veel kennis, een schrijfkring waarin ik tot actie ben gekomen. Al enkele jaren liep ik met de gedachte eens een boek te willen schrijven. Het doen is wat me steeds niet lukte. Nu ik Saskia mijn schrijfcoach mag noemen, ben ik overtuigd dat mijn boek er gaat komen. Saskia neemt mij mee in het schrijfproces, maar ook in het proces wat daar bij hoort. Schrijven is niet zomaar letters of woorden op papier zetten. Dat is wat Saskia mij ook leert.

De schrijfkring, die als onderdeel door Saskia wordt aangeboden is een fijne tool om in handen te krijgen. Het samen schrijven met anderen is inspirerend.

Saskia biedt de kans om regelmaat in het schrijfproces te houden.

Heldere, leuke en betrokken schrijfcoach

Het was heerlijk om met Saskia samen aan mijn boek te schrijven. De continuïteit hielp enorm om er niet halverwege mee op te gaan houden, want ja het is wat: een heus boek schrijven! Door de afspraken met Saskia bleef ik in de flow. Ook hielp ze me enorm met structuur maken en bij mijn eigen woorden blijven.
Thuis deed ik veel en tussendoor spraken we de opbouw van de hoofdstukken door. Ze hielp me direct te zijn in het maken van 'schrijfvragen' en liet me inzien hoe dat effect heeft op de teksten die ik vervolgens intuïtief ging uitschrijven.

Yvonne Duinkerken
Your Turn

Prettig, helder en ondersteunend: werkt toe naar concrete resultaten.

Saskia heeft mij mijn angst om te gaan schrijven doen overwinnen.

Het schrijven van mijn boek begon met een intrinsieke wens. Hoe pak je dit aan als foutloos schrijven een obstakel voor je is? Gelukkig kwam Saskia op mijn pad. Haar nuchterheid, concreet en helder communiceren sprak mij aan. Het heeft mij mijn angst om te gaan schrijven doen overwinnen. Zij helpt je in het concreet maken van dat wat wil je overbrengen naar je lezers. Dat doet ze door je vragen te laten maken over de onderwerpen waarover je wilt gaan schrijven. Ze leest jouw vragen en stukken inhoudelijk als een kritische, nieuwsgierige lezer en helpt je taal technisch bij spelfouten, woordkeuze en zinsopbouw. Ze stimuleert en coacht je wanneer je het even niet meer ziet zitten, dit alles met een vleugje humor. Ik gun iedereen met en zonder schrijfervaring Saskia als schrijfcoach.

Nanny den Exter
Inner Lotus

I can make the book much more digestible

The primary reason I had the clarity call with Saskia was to help shed some insight into how I might proceed with the writing of my book and to find out how exactly coaching around writing a book works.

I would say the top insight I gained would of been the knowledge that I need to be much more precise in the way I desert each part of the book. For instance breaking each chapter down into a list of questions to be answered. As well as this I also learnt that by simply altering the way you write about the yourself, for instance, ‘I did this’, to something which can be much more relevant to the reader so that they can relate it directly to their own personal situation, I can make the book much more digestible to those who wish to learn from it rather than simply hear about my own experiences.

I would recommend Saskia as she has a great energy and approach which helps put you at ease. But more so her knowledge on the subject and how to go about writing a book for the first time is invaluable to anyone attempting to write for the first time. She can help you stay on track writing your book and iron out any creases along the way. As well as offering an independent view on how you write and how that would be received.

Zonder Saskia's begeleiding was het me niet gelukt

Het was fijn om met Saskia samen te werken aan mijn boek. Het is nog niet klaar maar het heeft wel langzamerhand een vorm gekregen en ik heb het vertrouwen dat het gaat lukken. Ik was op zoek naar iemand die me helpt met de biografie. Het lukt me steeds niet. Door met Saskia een uur een training te doen, had ik het vertrouwen dat Saskia me hiermee kan helpen. Door haar begeleiding van de afgelopen maanden zorgde ze voor een structuur en houvast. Niet onbelangrijk zorgde ze dat ik vanuit mijn gevoel, spontaniteit schrijf en niet vanuit het denken, dat laatste was mijn valkuil. Zonder haar begeleiding was het me niet gelukt om te doen. Door de structuur en steeds het bespreken van de tekst en het formuleren ervan kon ik het doorzetten. Heel erg bedankt, ik vond het een erg plezierige tijd !

Voor mij als dyslect is het duidelijk dat ik prima in staat ben een boek te schrijven

Mijn ervaring met Saskia en de sessie "Ontdek de Schrijver in Jezelf" was zeer positief. Het was helder en overzichtelijk en voor mij als dyslect duidelijk dat ik prima in staat ben om een boek te schrijven, puur vanwege de methode.

Sylvia de Goede
Energy Coaching

Ik heb die schrijver in mezelf zeker ontdekt

Ik heb Saskia's webinar "Ontdek de schrijver in jezelf" gevolgd. En ik heb die schrijver in mezelf zeker ontdekt. Sterker nog, mijn eerste paragraaf is al af! Saskia weet op een zeer praktische en persoonlijke manier haar kennis en expertise en geweldige schrijfsysteem over te brengen. Dankzij Saskia's methode is mijn wens en droom om eindelijk mijn boek te schrijven een haalbaar plan geworden.

Sandra Boekhoudt
Wealthy Wise Women

Mijn boek wordt een moeiteloos avontuur!

Wat een verademing was het geweldig event 'ontdek de schrijver in jezelf' voor mij. Ik voel al langer dat ik een boek wil schrijven. Alleen liep ik bij de gedachte tegen mezelf aan omdat ik het een zeer groot project vond wat ik in duur en eisen niet kon overzien. Saskia heeft mij laten ervaren wat de essentie van het schrijven is. Hoe ik bij mijn intuïtieve schrijver kom. Met haar warme duidelijke uitleg, zeer overzichtelijke aanpak en heldere combinatie van theorie en doen heeft zij mijn 'schrijfmachine' aangezet en heb ik in 15 minuten op die ochtend al een kant-en-klaar paraaf geschreven :-)) Het is een fantastische ervaring meegenomen te worden op deze actieve schrijf-expeditie. Met de expertise van Saskia wordt het schrijven van mijn toekomstige boek dit jaar een moeiteloos avontuur!

Je eigen verhaal in de juiste woorden

Saskia heeft ontzettend veel kennis en ervaring op het gebied van schrijven en vooral ook om je eigen verhaal in de juiste woorden op papier te krijgen. Ik vind de formules die Saskia toepast om te schrijven heel verhelderend en behulpzaam om mijn verhaal op papier te krijgen. Wil je een boek schrijven? Dan zou ik je maar 1 ding adviseren: neem contact op met Saskia!

Femke de Caluwé
Succes met je Stichting

My amazing testimonial blog

I wanted to give an enormous shout out to the incredible Saskia van de Riet who has just completed my amazing testimonial blog. Here it is in its full glory. Saskia was a pleasure to work with. She is extremely talented, professional and also has patience, a great sense of humour.

Amanda Frohlich
Amanda's Action Club

I feel confident now to start blogging!

Thank You Saskia van de Riet so much for your blog training today! Superb! I feel confident now to start blogging! xxx

Izabella Niewiadomska
Total Wellness

You are THE most wonderful person to learn from, Saskia

You are THE most wonderful person to learn from, Saskia
Once my new website’s online, I’ll start sharing my blogs.

Marie-José Capello
Capello Life Coaching

I put the fear behind me now

Saskia speaks passionately about how I as an entrepreneur can write a blog post in a more structured manner. Her structure is logical and very doable. My fear of writing from me as a person I'm happy put behind me, now.

Marian Hummel
Nicandra Coaching

Great trainer with professional knowledge and down-to-earth attitude!

The Blog Cafe is easily accessible, clear, practical, good atmosphere.  is laagdrempelig, duidelijk, praktisch, goede sfeer. Great trainer with professional knowledge and down-to-earth attitude!

John Vis
John Vis

Practical workshop

The Blog Cafe is a practical workshop. Clear, distinct. Very good value for money.

Hedi Hop
Homeo Bestia

Gestructureerd aan de slag

Het BlogCafé helpt enorm om op een gestructureerde manier aan de slag te gaan met bloggen, terwijl je tegelijk heel intuïtief schrijft.

Lily Dekker
LD Mediation

authentiek bloggen

Je krijgt in korte tijd veel praktische tips om gestructureerd en authentiek te kunnen bloggen.

Monique du Pau
Homeopathie Du Pau

Top! Kort, bondig, helder

Het BlogCafé is Top! Kort, bondig, helder. En de 'work' in workshop is echt van toepassing. Niet alleen ga je aan het werk, maar het werkt ook!

Lynn Hogendoorn
Grip op Gezondheid

Goede tips en tools

In raad je aan om naar het BlogCafé te gaan, omdat je hier veel kan leren, inzichten ontvangt en echt blij naar huis gaat met goede tips en tools.

Hanneke van der Kam
Qi Delight

Mega goede blogcursus

Als je een mega goede blogcursus wil volgen - ook nog eens gratis - dan moet je echt gaan. je krijgt veel meer helderheid en je gaat weg met het vertrouwen om je blog serieus in te zetten als groeitool voor je bedrijf en zichtbaarheid.

Elisabeth de Charon de St Germain
Vocal Presence

Interessant en leerzaam

Het BlogCafé is interessant en leerzaam. Je leert veel over jezelf en je onderneming door te bloggen.

Monique te Kiefte
Te Kiefte Coaching

Fijn & Toegankelijk

Ik raad je aan om naar het BlogCafé te komen omdat het erg leerzaam, fijn en toegankelijk is. Doen!

Karin Simonis-Wigbels
Mooi! Lifecoaching

Handige bruikbare tips

Het BlogCafé biedt structuur, helderheid, handige bruikbare tips. Fijn om met collega-bloggers te brainstormen en ideeën op te doen.

Caroline van Staveren
Clean Up Your Closet

Je eigen verhaal in de juiste woorden

Saskia heeft ontzettend veel kennis en ervaring op het gebied van schrijven en vooral ook om je eigen verhaal in de juiste woorden op papier te krijgen. Ik vind de formules die Saskia toepast om te schrijven heel verhelderend en behulpzaam om mijn verhaal op papier te krijgen. Wil je een boek schrijven? Dan zou ik je maar 1 ding adviseren: neem contact op met Saskia!

Femke de Caluwé
Succes met je Stichting

Makkelijker een blog schrijven

Je krijgt structuur en overzicht, waardoor je makkelijker een blog kunt schrijven.

Wemmie Dekker
Akeneia

Duidelijke handvaten

Ga naar het BlogCafé voor inspiratie en duidelijke handvaten. Geeft structuur.

Wikje de Roos
Wikje de Roos

Je gaat naar huis met een blog

Hele mooie tools, veilig, to the point. Je gaat naar huis met een blog waar je je eigen diepte in herkent.

Martine Gijsbers
Vrouwenvallei

Stimuleert tot actie

Het BlogCafé is zeer praktisch, leuk, leerzaam en stimuleert tot actie.

Je kunt direct aan de slag met bloggen

Nuttige cursus, heel concreet. Je kunt direct aan de slag met bloggen.

Inspirerende bijeenkomst

Praktische bijeenkomst, waar je een aanzet hebt tot bloggen. Prettige manier waarop het werd gebracht en duidelijk gepresenteerd.

Albiena Lensen
Samen Coachen

Nuttige tips

In het BlogCafé krijg je veel bruikbare info, nuttige tips en je gaat meteen doen, dus het blijft niet bij theorie alleen. Is een sterk punt van de workshop.

Joanke Sierksma
De Essentie

Inspirerend

In korte tijd krijg je in het BlogCafé heldere en structurele info over bloggen en het is inspirerend.

Een stuk zekerder in het schrijven van blogs

Ik wil anderen vertellen dat het heel leerzaam en interactief is en dat je aan het einde van de dag vol nieuwe ideeën voor het schrijven van blogs naar huis gaat. Daarnaast voel je je aan het eind van de workshop een stuk zekerder in het schrijven van blogs.

Cynthia Harg
http://www.vanrestbouwprojectmanagement.com

Zeer leerzaam

Het BlogCafé: daar moet je beslist naar toe gaan, zeer leerzaam.

Wilma te Paske
Wilma te Paske

De belangrijkste do's en don'ts

Je komt echt tot een profiel van je lezers en je maakt kennis met een andere methode om te schrijven. Je leert ook hoe je onderwerpen kunt vinden en krijgt de belangrijkste do's en don'ts mee.

Hier kan elke ondernemer enorm veel aan hebben

Dankzij het BlogAtelier heb ik op een snelle manier leren schrijven. Het hele concept spreekt mij aan en ik vond de interactie, de praktijkopdrachten en de ruimte voor vragen heel goed. Mijn complimenten! Hier kan elke ondernemer enorm veel aan hebben.

Patricia Klooster
http://www.suitable-home.nl

Heldere, volledige en bondige workshop

Het is een duidelijke, heldere, volledige en bondige workshop. Saskia is een rustige trainer die altijd open staat voor vragen en reacties.

Claudia ten Kleij
CK&A Office Support

Een fijne en actieve workshop

Het BlogAtelier is een fijne en actieve workshop waarbij je op een duidelijke manier de structuur krijgt aangereikt voor de opbouw van je blog. Veel praktische tips, ook over het kiezen van onderwerpen.

José Adam-van Gijn
http://www.eigenpad.nl

Veel tips en trucs

Veel tips en trucs. Leuke aanbieding. Passievol en serieus.

Ik heb veel geleerd, de presentatie was goed

Ik heb van het BlogAtelier geleerd dat bloggen toch iets voor mij kan zijn, terwijl ik daar vooraf sceptisch over was. Eigenlijk is alles aan de workshop mij goed bevallen. Ik heb veel geleerd, de presentatie was goed: perfecte locatie en verzorging!
Herma Blokzijl
http://www.hermablokzijl.nl

Meer informatie over bloggen

Anderen leg ik uit dat ze meer informatie over bloggen krijgen en waarom ze dit moeten gaan doen.

Mieke Bartelds
http://www.sjocolade.nl

Dit was een goede workshop

Na het BlogAtelier heb ik handgrepen gekregen om blogs te gaan schrijven. En ik heb het gevoel gekregen dat ik het kan... Dit was een goede workshop dankzij de ontspannen sfeer, duidelijke uitleg en goede opbouw.

Lisette Martens
http://www.lisettemartens.nl