Saskia

Ik geloof heilig in de kracht van ondernemers met dyslexie,beelddenkers en creatievelingen zoals jij.

Schrijven is de rode draad in mijn leven.Schrijven is mij met de paplepel ingegoten.

Vanaf mijn vroegste jeugd was schrijvende enige manier om me te uiten..

Mijn taalvaardigheid is uit noodzaak geboren en die heb ik kunnen ontwikkelen en verfijnen dankzij het gezin waarin ik opgroeide. Het onvermogen van mijn vader om zijn gevoel te uiten, een wederkerig gesprek te voeren of empathie op te brengen en daardoor veelal uit frustratie sprak. Dat is een groot cadeau voor mij gebleken. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mijn woorden zorgvuldig leerde kiezen.

Ik heb geleerd hoe ik mensen en situaties kan lezen, hoe ik zowel letterlijk als figuurlijk tussen de regels door precies begrijp wat er wordt gezegd.

Alhoewel ik goed geoefend was in taal en tekst, koos ik toch voor de bèta-kant: ik ben opgeleid als bouwkundig ingenieur. Tien jaar lang heb ik met veel plezier in de architectuur gewerkt, waaronder voor diverse architectenbureaus in Londen. Daar viel het volgende taalkwartje:Engels was mij op het lijf geschreven en het werd me daar duidelijk dat taal en techniek in mijnleven onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Zo werk ik al zo’n 30 jaar in de taalsector, waar ik me als een vis in het water voel. Ruim 1500 ondernemers heb ik leren bloggen, ondersteund in het schrijven van hun zakelijk e-book. Deingenieur in mij vindt altijd een systeem, een structuur en een opbouw die past.

Mijn belofte aan jou

Met mijn ervaring, talenten en werkwijze geef ik helderheid, structuur en een werkbare aanpak. Ik haal alles uit de kast om te zorgen dat jij je boek echt kan schrijven. Ik heb het voorrecht alles te kunnen aanreiken wat jij nodig hebt om de schrijver in jezelf te ontdekken, te ontmoeten en te ontwikkelen.