Hoe waardevol is jouw handtekening?

 

Authentiek bloggen voor je bedrijf is wat je nastreeft. Dat het zo uniek is voor jou en jouw bedrijf, dat je klanten, lezers en fans altijd bewust of onbewust herkennen dat jouw blogartikelen van jouw hand komen. Jouw stijl, jouw waarden, jouw visie, gewoon puur jij.

Dat hoeft niet op te houden bij het schrijven van je blogartikelen. Sterker nog, dat moet je helemaal niet willen, dat authentiek bloggen ophoudt bij het schrijven van de artikelen zelf. Alles aan jouw blog is onderdeel van jouw persoonlijke handtekening: uniek en betekenisvol. Het schept een verantwoordelijkheid. Het is waardevol.

Zelf besefte ik dat helemaal niet, toen ik startte met bloggen. Net zoals jij er mogelijk niet bij stilstaat. Je blog is jouw persoonlijke handtekening.

Je handtekening is heel waardevol, net als je blog. Je plaatst je handtekening onder iets waarmee je plechtig verklaart dat je het meent wat je schrijft. Dat je het meent wat je deelt. Dat je verantwoordelijkheid neemt waar je voor staat, wat je voor je klanten wil en waarvoor je als expert wil worden gezien.

Wat doe je namelijk met een handtekening?

Juist, die zet je onder allerlei belangrijke teksten. Zoals onder je e-mails! Zo kun je een van je eerdere blogartikelen met een link en korte verwijzing opnemen in je email-handtekening. Dat hoef je maar één keer in te stellen. Vervolgens krijgen jouw klanten, fans en lezers de hele zomer een cool blogartikel van jou onder ogen, op een andere manier dan ze van je gewend zijn.

Vind je dit een gaaf idee? Zet dan elke week, of elke maand een link van een ander blogartikel in je e-mailhandtekening. Je kunt ook met verschillende tekstkleuren werken, zodat het echt opvalt. Wat opvalt wordt vaker gelezen… 🙂

Nou, hier laat ik het even bij. Dit is één van mijn zomertips. Ben je nieuwsgierig naar mijn andere zomertips? Die vind je hier.

En vertel… Heb jij zelf ook zomertips voor je klanten? Deel je ze dan even in jouw reactie? Ik vind het heel fijn om te weten wat jouw beste tip is voor jouw klanten hebt. Bovendien leer ik je zo weer een beetje beter kennen en dat vind ik zelf weer heel waardevol.

Uitnodiging voor mijn implementatiesessie

Ik wil jou graag laten ervaren om je blog snel en authentiek te schrijven, waarmee je verbinding maakt met je lezers. Je krijgt daar mijn volle aandacht en liefde voor jouw bedrijf, jouw boodschap en jouw blogonderwerpen. Je gaat ervaren hoe je met plezier, intuïtief en waardevol kunt schrijven en je meester kan worden van je eigen blog.

Ben jij er klaar voor? Meld je dan wel snel aan, want ik heb ruimte voor een beperkt aantal deelnemers – zorg dat je jouw plek meteen reserveert! Honderden ondernemers gingen je voor. Aanmelden kan hier: http://bit.ly/Blog_Café

Leave your Legacy