Een liefdesbrief, echt?

 

Ruim vijftig jaar lang heb ik mijn mannetje gestaan, mijn vrouwelijkheid verstopt om achter een stoer uiterlijk te concurreren op prestatieniveau met mijn mannelijke collega’s. In de bouw, letterlijk met mijn poten in de modder, met mijn handen in de betonmengsels, en mijn laarzen bij de stort, in de bouwput. En later, in mijn bedrijf, als ondernemer. Strijdvaardig, daadkrachtig en ongeduldig. Het ware prachtige tijden, waar ik een hoge prijs voor heb betaald.

 

Tijden die me ook tot een punt hebben gebracht waar ik die koers heb kunnen bijstellen. Ik ben in mijn vrouwelijkheid gestapt en leef, werk en schrijf tegenwoordig vanuit mijn vrouwelijke energie, vanuit liefde voor mezelf. Alleen op die manier kan ik jou echt helpen, op de liefdevolle manier die jij verdient.

liefdesbriefWat betekent dat voor jou?

Dit blogartikel is een liefdesbrief, een liefdesbrief aan jou.

Ik schrijf hem aan jou, omdat jij de mooie mens bent die ervoor zorgt dat ik een actief blog heb, geld kan verdienen, jou kan helpen om je blog te laten bloeien, nog veel meer ondernemers zoals jij kan helpen om hun blog te brengen waar ze het willen hebben.

Lieve lezer,

Jij betekent zoveel meer voor mij dan je denkt.

Dankjewel dat jij in mijn leven bent. Dat jij je met mij wil verbinden op mijn blog.

Dankjewel dat je hebt besloten om jouw blog prioriteit te geven en dat ik je daarbij mag helpen.

Dank voor je vertrouwen in mij, dat je gelooft en voelt dat ik je verder kan helpen om jouw blog meer impact te laten krijgen. Waarmee jij de wereld mooier maakt, jouw klanten gelukkiger maakt, en je steeds zichtbaarder wordt.

Dankjewel dat jij mij het gevoel geeft dat ik er toe doe. Dat je mij aanbeveelt bij andere ondernemers en dat jij gelooft dat ik verschil kan maken.

Ik ben je dankbaar voor je openlijke reacties op mijn blog, waarin je jouw kwetsbaarheid deelt en ik jou steeds beter begrijp.

Ik vind je moedig dat je mij ook feedback geeft, waardoor ik kan groeien en ik niet alleen kan werken aan mijn legacy, maar ook jou kan helpen met jouw legacy blog.

Dankbaarheid voel ik ook voor jouw persoonlijke verhalen, die mij de kans geven te leren wat er nodig is om mijn werk steeds beter te doen.

Zo fijn ook dat ik mijn kinderen te eten kan geven en een dak boven hun hoofd kan bieden, omdat jij bijdraagt aan mijn omzet wanneer je investeert in je blog.

Grote dankbaarheid voel ik ook voor jou, omdat je je angsten en onzekerheden met me deelt, die aan mij toevertrouwt en je de moed hebt jezelf steeds persoonlijker en krachtiger op je blog zichtbaar te maken.

Ik hou van jou, van jouw werk, van jouw klanten, van jouw blog, omdat dit de mooiste spiegel is voor mij en mij elke dag een fantastische reden geeft om op te staan.

Ik hou van jou, met al jouw emoties, lef, blogs, grappen, aandacht en successen.

Ik kijk uit naar nog veel mooie momenten, ervaringen en liefdevolle jaren.

Dankjewel dat je in mijn leven bent.

 Liefs, Saskia

Ja, daar staat het nu. Zwart op wit. Online. Volledig zichtbaar.

En jij?
Als jij een liefdesbrief aan je klanten zou schrijven, wat zou daar in staan?
Wil je dat hier met me delen?

 

Uitnodiging voor mijn implementatiesessie in Ermelo

Ook mijn uitnodiging voor een bezoek aan het BlogCafé en vanaf nu kun jij kiezen welke donderdag jou de komende twee maanden het beste uit komt! Gewoon omdat niet iedereen daar op hetzelfde moment behoefte aan heeft. Je krijgt daar mijn volle aandacht en liefde voor jouw bedrijf, jouw boodschap en jouw blogonderwerpen. Je gaat ervaren hoe je snel, intuïtief en waardevol kunt schrijven en je jouw bedrijf met bloggen een betekenisvolle boost geeft.

Ben jij er klaar voor? Meld je dan wel snel aan, want ik heb ruimte voor een beperkt aantal deelnemers – zorg dat je jouw plek meteen reserveert! Honderden ondernemers gingen je voor. Aanmelden kan hier: http://bit.ly/Blog_Café

Leave your Legacy
Saskia

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *