Een boek schrijven, hoe zit dat?

Ik laat er geen gras over groeien: ik hou van schrijven, ik hou van boeken schrijven en ik heb daar veel van geleerd. Het belangrijkste wat ik ervan heb geleerd is: dat je vooral los mag (nee, moet) laten hoe je denkt over…

 • De manier waarop het schrijfproces hoort te gaan.
 • De tijd waarin je je boek moet schrijven.
 • Of anderen vinden dat je boek waardevol gaat zijn.
 • Wat anderen vinden überhaupt.
 • Het ideale aantal bladzijden dat je boek moet hebben.
 • Welke schrijfstijl je moet hanteren.
 • Of het een actueel onderwerp is volgens… wie dan ook

Als ik me had laten tegenhouden door ook maar één van die dingen… had ik:

 • Nooit een boek geschreven.
 • Nooit een boek uitgegeven.
 • Nooit in twee verschillende talen geschreven.
 • Nooit een co-auteur geworden.

En belangrijker nog, dan had ik nooit ontdekt:

 • Hoeveel mensen ik kon bereiken.
 • Dat ik anderen kan ondersteunen.
 • Hoeveel vervulling ik ervaar van de impact van mijn boeken.
 • Dat ik heel graag boeken schrijf en publiceer.
 • Wat de magie is om in het openbaar te spreken over mijn boeken.
 • Welke boeken ik nog meer wil schrijven.
 • Hoe goed ik anderen kan ondersteunen bij het schrijven van hun boek.

Dus…

 • Als jij wil schrijven, doe het dan.
 • Als jij anderen wil helpen, geef je boek dan uit.
 • Als je hulp nodig hebt bij het schrijven van je boek, vraag dan hulp.

Laat je niet tegenhouden! Ik gun jou de vervulling, de impact en de reis ❤️ Herken je dat? Heb jij een diep verlangen een boek te schrijven voor je bedrijf? Dan nodig ik je van harte uit om je schrijver in jezelf te ontdekken in mijn eerste event van 2020. ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~  Schrijf voor je BedrijfWil jij graag je boek voor je bedrijf schrijven? Ik wil jou ondersteunen bij het schrijven van jouw boek waarmee jij de schrijver in jezelf ontdekt zodat jij de diepe wens om je boek te schrijven ook daadwerkelijk in het komende jaar uit laat komen. Het Schrijf voor je Bedrijf programma dat ik heb ontwikkeld is juist voor jou, als zelfstandige, omdat ik zeker weet dat ik jou daarin kan ondersteunen. Ik wil dat je dat niet langer uitstelt… Je bent daarom van harte welkom om op deze ochtend die is bedoeld voor jou zodat je kunt ervaren om met mij jouw boek dit jaar daadwerkelijk gaat schrijven en uitgeven. Uiteraard ben je van harte welkom, maar ik wil graag dat je erover nadenkt hoe jij en ik samen de volgende stap gaan maken. Want deze dag is bedoeld om te komen ervaren hoe ik je kan ondersteunen. Wil jij graag je boek schrijven? Meld je dan hier aan.

Live, Love & Leave your Legacy Saskia xx