Hoe mijn verjaardag een deur opende

 

Jarig zijn is elke keer een feest. Jarig zijn is ook elke keer anders. Onlangs, op 26 juni, was ik jarig middenin een periode van transformatie in mijn leven. Voor mij een goede reden om er niet alleen een feest van te maken, maar ook een bijzonder feest met een thema waar ik heel bewust voor heb gekozen: transformatie.

deurTransformatie is:

  • Van oud naar nieuw
  • Van verleden naar toekomst
  • Van afscheid nemen en begroeten
  • Van verdriet en plezier
  • Van pijn en liefde
  • Van deuren sluiten en deuren openen

Zo heb ik er voor gekozen om mijn verjaardag te vieren met mijn drie kinderen en 1500 andere ondernemers. En om te modelleren wat mij aanspreekt aan andere ondernemers. Mijn verjaardag dit jaar viel namelijk samen met de allerlaatste dag van de allerlaatste Business Bootcamp van Open Circles. Wat ik daarvan geleerd heb en zelf ook graag toepas is dat hoe belangrijk het is om iets dat je achter je wil laten, je dit eerst bewust afsluit. Dan kun je de transformatie maken naar het nieuwe dat je wil aangaan. Hoe ik dat ervaar wil ik graag met je delen, zodat jij hier ook je voordeel mee kunt doen.

De laatste business bootcamp heb ik voor mezelf gebruikt als bewuste afsluiting van mijn deelname aan het e-team op die evenementen. In zes jaar tijd heb ik bij 76 evenementen in het e-team gewerkt. Ik deed dit vrijwillig, uit volle overtuiging en heb daar ongelooflijk veel van geleerd en genoten. Nu is het moment aangebroken waarop ik dat heb afgesloten. Ik ben namelijk toe aan een volgende stap. Een stap om groots voor mijn eigen bedrijf te gaan. Door één belangrijk onderdeel van mijn ondernemerschap echt af te sluiten, kan ik de deur naar mijn nieuwe toekomst openzetten. Het is een kwestie geweest van kiezen. Kiezen voor mezelf door te kiezen voor mijn klanten. Kiezen voor mijn passie. Kiezen voor het wagenwijd openzetten van de deur naar daar waar ik voor wil gaan.

De afgelopen twee jaar heb ik honderden ondernemers zoals jij afgeholpen van hun angst, weerstand en uitdagingen met het bloggen. Nu wil ik je helpen om jouw volgende stap te zetten. Ik geloof dat jij in actie kunt komen. Dat je van blogintentie naar blogimplementatie kunt gaan. Dat het kan. Dat ik je daarbij kan helpen. Ik ben op een punt dat ik mijn vleugels uit wil slaan. Ik ben op een punt dat ik de wereld van het zakelijk bloggen wil transformeren. Zodat jij als ondernemer niet alleen je blog van de grond krijgt als magisch marketingmiddel, maar dat je tegelijkertijd bouwt aan je persoonlijk erfgoed. Dat je het gaat doen. Dat je iets waardevols en groots nalaat aan de generaties na jou.

Dat is de deur die ik heb open gezet. Voor mezelf. En toch vooral voor jou. Je hebt een persoonlijk verhaal, een belangrijk verhaal. Laten jij en ik samen zorgen dat het verhaal wordt geschreven en gedeeld. Blog voor blog. Dat jij zo op jouw beurt ook weer nieuwe deuren kunt openen.

Graag boom ik hier verder over door met je. Dat kan hieronder. Laat me weten welke deur jij voor jezelf wil openzetten … en dan ga ik hier in de reacties met je in gesprek.

 

Gratis implementatiesessie

Geloof jij dat je altijd goede blogartikelen kunt schrijven? En zou je met het BlogRecept snel en authentiek goed converteerbare blogartikelen willen schrijven?  …. kom dan naar het BlogCafé – dit is een gratis implementatiesessie voor ondernemers die willen bloggen met impact. Klik om je direct aan te melden op deze link: https://saskiavanderiet.nl/blogcafe/

Ik kijk uit naar je komst!

Leave your Legacy
Saskia