Ontdek de Schrijver in Jezelf

Je bent ZZP’er en je wil een boek schrijven. Hoe doe je dat? Simpele vraag, met een simpel antwoord: gewoon schrijven. Maar ik hoor je al denken Was het maar zo makkelijk! En gelijk heb je: zo makkelijk is dat zeker niet.

Als je twijfelt aan de schrijver in jezelf, dan twijfel je aan jezelf. Dat voelt nooit goed. Daar weet ik zelf ook alles van. Je bent dan overgeleverd aan het denken. Dan hebt je geen contact met al je kennis en ervaring. In plaats daarvan hou je jezelf gevangen in jouw gedachten. Dan komt jouw schrijver helemaal niet aan het woord. je zit dan in de verlamming. En die verlamming voedt je gedachten erover en “bewijst” aan je brein dat het klopt dat er geen schrijver zit in jezelf.

Het kan anders

Gelukkig kan het anders. Schrijven is echt te leren. Hoe dan? vraag je je misschien af. Wel, dat begint bij het doen: gewoon gaan schrijven. Er is geen voorbereiding op het schrijven. Schrijven is de voorbereiding. Hou voor ogen dat wanneer je schrijft, je het nog niet hoeft te publiceren. Niemand hoeft het nog te zien… dus: begin met schrijven. Dat is stap 1. De rest volgt later.

Zodra je gaat schrijven – en dan het liefst in een zo hoog mogelijk tempo – dan stap je uit het denken in het doen. Je brein is is dan niet meer aan het woord, maar de schrijver in jezelf is aan het woord. Wat je daar heel erg bij kan helpen is de magie van vragen. Vragen die jij formuleert. Vragen die jij vervolgens beantwoordt. Antwoorden die jij opschrijft. Meer is er niet nodig. Door pen en papier te pakken en te starten met schrijven, ontmoet jij de schrijver in jezelf. 

Ik verzeker je dat dit altijd werkt. Honderden ondernemers gingen je voor. De eenvoudigste en duidelijkste manier om dit ervaren is samen met anderen. Wil je dat ik je dat aan den lijve laat ondervinden? Dat kan. Kosteloos zelfs. Meld je dan nu aan voor onderstaande kennismaking en ontdek de schrijver in jezelf

~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ 

Wil jij je boek schrijven?
Ben jij een ondernemer en beelddenker of wordt je gehinderd door woordblindheid? Dan laat ik je graag de schrijver in jezelf ontdekken. Zodat jij jouw wens om je boek te schrijven ook daadwerkelijk uit laat komen. Kom kennismaken!

Live, Love & Leave your Legacy
Saskia

xx