Hoe 2020 mijn beste jaar ooit werd!

Terwijl 2020 de geschiedenisboeken in zal gaan als het coronajaar werd het mijn beste jaar ooit. Zakelijk, spiritueel, financieel en persoonlijk. En als je me nu vraagt, waar ligt dat aan? Ja, dan kan ik niet anders zeggen dan dat ik innerlijk huiswerk heb gemaakt.

Liever luisteren dan lezen?

Dat kan ik me goed voorstellen. Daarom heb ik dit blog ingesproken. De luistertijd is 07.00 minuten.


Hier is de audio ook in het Engels met een luistertijd van  
07:02 minuten.

Hoe werd 2020 mijn beste jaar?

Ik heb een topcoach die liefdevol naar mij kijkt en mij steeds weer die essentiële vraag stelt om mij verder te brengen. Waar ik vaak absoluut niet snel een antwoord op heb. Maar dat ik wel helder wil krijgen. Een vraag zoals “Wat weerhoudt jou ervan om de liefde in jezelf te voelen?” of “Wat is de rode draad in je leven?” Met mijn antwoorden ben ik tot actie over gegaan en heb ik mijn stappen gezet. Steeds weer. Stap voor stap. Dat is wat mij gebracht heeft waar ik nu sta.

Waar ik vorig jaar januari zoekende was in allerlei richtingen waar ik mijn kennis, vaardigheden en talenten in kwijt kon. Zoekende waarin ik mijn klanten werkelijk kon ontzorgen, en van een verdienmodel naar een dienmodel kon gaan. Waar ik vorig jaar door de bomen het bos niet zag, kan ik nu terugblikken en zeggen: 2020 was mijn beste jaar ooit!

Ik ben gaan doen wat het dichtste bij mij ligt, mijn hart gaan volgen, mijn missie gaan leven en door in het spreekwoordelijke bos alleen nog maar naar die ene boom blijven kijken: focus!

De resultaten liegen er niet om, want mijn:
• klanten hebben meer geschreven dan ooit tevoren
• klanten staan dichterbij hun klanten, dankzij hun eigen teksten
• klanten kregen vertrouwen in het schrijven van hun eigen boek
• dyslectische klanten weten mij te vinden
• banksaldo geeft mij financiële ruimte
• gezondheid is verbeterd, qua gewicht, stressniveau en beweging
• innerlijke dialoog is gezond
• privéleven is stabieler dan ooit
• eigen groei als vrouw, moeder en zelfstandige geeft me rust en dankbaarheid
• zakelijke thuis bij de dyslectische ondernemer voelt als een jas die gegoten zit

En nu?

Ja, ik weet het zeker: ook van 2021 ga ik opnieuw mijn beste jaar ooit maken. Ik weet nu hoe: door gewoon mezelf te zijn, te doen wat ik het beste kan, met niet af te laten leiden en de liefde in mezelf te voelen en te leven.

Je hebt misschien de vraag: “Kan ik dat ook?” Nou, dat weet ik wel zeker. Als ik het kan, kan jij het ook. Je kan het misschien niet alleen. Dat kan ik ook niet. De vraag is “Moet dat dan?” Is het nodig dat je het alleen kunt? Of is het niet veel fijner dat je iemand hebt die er altijd voor je is, die bereikbaar is, die oordeelloos met je meedenkt en jou de vragen stelt die er ertoe doen? Die het verschil gaan maken?

Wat weerhoudt jou ervan om je boek te schrijven? Ik wil dat oprecht weten. Want zodra jij het antwoord weet op die vraag, dan weet je ook wat de sleutel is om je boek in 2021 te schrijven. Wil je ontdekken wat ik daarin voor je kan betekenen? Ga dan een kennismakingsgesprek met me aan: zonder kosten, met uitkomst! Maak van 2021 jouw beste jaar. Kom dan met me kennismaken en ontdek het antwoord op je eigen vraag: Wie schrijft mijn boek?

~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ 

 

Wil jij je boek schrijven?
Ben jij een ondernemend en heb je dyslexie?
Dan laat ik je ervaren hoe je toch je boek kunt schrijven.
Kom kennismaken!

 

 

Je kunt ook mijn Telegram-kanaal volgen: https://t.me/saskiavanderiet

Live, Love & Leave your Legacy
Saskia
xx