De eerste vier hoofdstukken van “Ontdek de schrijver in jezelf”

Vraag hier de eerste vier hoofdstukken aan van het boek 


Ontdek de schrijver in jezelf

 

 

Regel dus meteen jouw kosteloze download:

 

You can work with me in English or in Dutch:
the choice is yours!

Ik sta voor boeken waarin de auteur uitstekend uit de verf komt als deskundige en menselijke gids met als doel dat de lezers zich herkennen en worden aangezet tot geïnspireerde actie. Je vindt in mij een spiegel, een mentor, een sparring partner met ruim 30 jaar aan taal- en tekstervaring die ervoor zorgt dat de glans die jij in je draagt volop straalt in je boek.

Als creatieve ondernemer ben je een pionier. Je vindt je eigen weg en bent van grote waarde voor anderen juist dankzij jouw creativiteit. Je boort je eigen-wijsheid aan en loopt je eigen pad, en dat is maar goed ook! De wereld kan niet zonder jouw visie en wijsheid en daarom ben je absoluut op de juiste weg nu je de schrijver in jezelf gaat ontdekken.

De kennis die jij in je hebt zitten, heeft geen enkele waarde tot je het doorgeeft aan anderen. Hoe zinvol is het om dat allemaal voor jezelf te houden? Als je morgen niet wakker wordt, is al die kennis en ervaring in één klap foetsie. Je boek schrijven is dus een verantwoordelijkheid, een morele plicht.

Spreekt dit je aan? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Hier brandt mijn vuur voor.