Gratis e-book

Wil jij jouw boek schrijven? 

En wil je ontdekken of ik de juiste persoon ben om jou daarmee te begeleiden? 
Zodat je jouw boek in vijf maanden kan schrijven? Download dan kosteloos mijn e-book met tips om de Schrijver in Jezelf te ontdekken! Speciaal voor ondernemers met dyslexie.

Ontdek de Schrijver in Jezelf

Hoe zorg je ervoor dat je je boek wel gaat schrijven?

Vul hier👇 je naam en mailadres in om het e-book rechtstreeks te kunnen downloaden:

Ben jij een ondernemer met dyslexie? Wil je een boek schrijven maar weet je niet hoe, omdat je:

• Nooit uitblonk in taal en tekst?
• Worstelt met schrijven?
• De woorden niet makkelijk komen?
• Schrijven je veel tijd kost en frustratie oplevert?
• Je misschien soms zelfs schaamt voor hoe je schrijft?

Dan ben je er één van velen. Het goede nieuws is dat dit je geenszins hoeft te belemmeren om een boek te schrijven.

Het is belangrijk te beseffen dat de kennis die jij in je hoofd hebt zitten, veel meer waarde krijgt wanneer je die kan doorgeven aan anderen en de volgende generaties door het schrijven van je boek. Ik geloof in Pay it Forward: daarin ligt de kracht van verbinding.

Gelukkig is schrijven mijn lust en mijn leven en heb ik inmiddels al jaren helder wat mijn purpose, mijn talenten en mijn missie zijn. Wat ik uit mijn leerproces heb mogen ontdekken, zet ik met veel plezier en dankbaarheid in voor ondernemers zoals jij. Want één ding weet ik zeker: jij hebt een verhaal dat verteld moet worden. Met jouw boek draag jij vanuit jouw verhaal, jouw kennis, expertise en talenten bij aan een betere wereld.

In dit e-book deel ik met jou mijn praktische tips voor het schrijven van je boek. Met deze tips kun je zelf ervaren hoe je wel degelijk kunt schrijven.

Vul hier👇 je naam en mailadres in om het e-book rechtstreeks te kunnen downloaden: