BoekDit boek onthult hoe je de schrijver in jezelf ontdekt.

Het is een boek voor de creatieve ondernemer met een heldere visie. 

Laat je niet wijsmaken dat je teksten foutloos moeten zijn. Jouw verhaal is wat ertoe doet! Een boek schrijven is de meest duurzame manier om door te geven waar jij je een leven lang in hebt bekwaamd en anderen naarstig naar op zoek zijn.

In begrijpelijke taal vind je hier het gereedschap en de oefeningen om je kennis om te zetten in aantrekkelijke teksten voor je boek. Het opent voor jou de deuren waarvan je dacht dat ze voor altijd dicht zouden blijven!
 


Met dit boek ga je op ontdekkingsreis

Kennis opdoen is één. Dat heeft alleen waarde als je er ook mee aan de slag gaat. Zo is dit boek ook opgebouwd. je leest belangrijke informatie die met de schrijfoefeningen wordt aangevuld. Zodoende kun je zelf ervaren wat het met jou doet. Ervaring is wat je verder brengt, en daar krijg je alle ruimte voor. Dit boek is jouw reisgids om de schrijver in jezelf te ontdekken.

Om de schrijver in jezelf te ontdekken heb je een drietal ingrediënten nodig: motivatie, thema en actie. De motivatie heb je nodig om te starten, door te gaan als je obstakels tegenkomt en te finishen met wat je voor ogen had. Het thema is nodig voor het bepalen van de route en het halen van het gewenste schrijfdoel. Actie is ook een must. Waar begin je? hoor ik je al zeggen. Je begint bij het schrijven. Er is geen voorbereiding op het schrijven: schrijven is de voorbereiding.

Elke ontdekkingsreis kent obstakels. Die kom je gegarandeerd ook tegen bij het schrijven. De kunst is om stappen te blijven zetten en op koers te blijven. Welke obstakels ontmoet je en hoe blijf je op koers?
Daar geeft dit boek antwoord op.


Bewandel het pad van de schrijver
Schrijven is een reis en wordt gekenmerkt door beweging, groei en souplesse. Het pad van de schrijver heeft zeven etappes: de 7 P’s. Voor elke tekst die je schrijft bewandel je dit pad.